13 個の投稿 / 0 new
最終投稿
#1 2019-07-20 18:20

problem of pages' content recently..

so, when you refresh the page the content will be different sometimes. For example, the comment, when you refresh, it will show up or disappear.. hope fix as soon as possible.. THX

2019-07-20 22:03

it can happen if you hit different server cache

2019-07-20 23:19

It also affect when posts/videos are edited. Only one of the servers actually updates it.
Also makes it difficult to fix thumbnails that don't display. Normally all that needed done was to edit and save the video, but that no longer works so easily.

2019-07-21 01:06

same thing, it will fix itself once the cache expires

2019-07-21 08:12

I have also encountered these problems. When a new reply is created or an old post is edited, the new content does not appear. It needs to be refreshed many times to display, but it will disappear again after the next refresh :(

2019-07-21 08:14

I think CDN cache may be the reason for this phenomenon

2019-07-21 08:16

I worry that a quick and multiple refresh will be considered a CC attack

2019-07-21 21:25

>same thing, it will fix itself once the cache expires
It seems that the cache never expires.
The issue occurs even in a two week old post.

2019-07-22 04:16

I can see the same situation, too. Comments may not be displayed at all.
It also happened just on this page.

In addition, when I edit a video page and change its thumbnail, new one or old one will be display randomly.

2019-07-22 13:20

thanks may555, that gives me an idea I have to confirm.

2019-07-22 15:54

this issue should not appear anymore

2019-07-22 16:01

thanks @tomaa, the problem seems to be fixed.

2019-07-22 19:40

thx!!