11 Beiträge / 0 neu
Letzter Beitrag
#1 2018-07-17 17:44

I can't see the video cover often and use VPN, your security of site are too strict that i.iwara.tv

I can't see the video cover often and use VPN, your security of site are too strict that i.iwara.tv

2018-07-18 10:31

There are no lockout or such security measures on i.iwara.tv.

2018-07-18 10:46

I ping i.iwara.tv (163.172.85.51) ,often unable to connect . Although I can't see the video cover , I can watch the video normally.I do not know why this is so .

2018-07-20 19:33

its just a coding error, the thumbnail simply doesnt load. because if you are loading the same page several times the thumbnails will finally load.

2018-07-20 23:41

That sounds more like a connection problem
I doubt it can be coding error, I would have encountered it

2018-07-21 07:03

However , it is not a coding problem . I hope the webmaster can come out to answer it . Because I know the site has a security policy

2018-07-21 11:39

It does not for images, check what error codes you get

2018-07-21 14:43

Do you know the "ping" command?

2018-07-21 18:07

sigh, ping wont really tell you anything useful. specially when you use vpn

2019-01-21 09:12

Ping checks to see if there is a connection. It does not check image loading, where your problem appears to be.

Let's troubleshoot! Can you see other images, like items in the image tab, or the icon by the "home" link? If so, what color hair does the girl in my profile picture have. Are thumbnails gone everywhere, or just some places?

There may be a bug that stops thumbnails loading on occasion.

2019-01-22 08:58

Thumbnails is gone everywhere.Recent failures have been rare.